Blogolj!

Szűcs Lajos: piros lap, majd magánszám két felvonásban – videó

Az Újpest, a Ferencváros, a Pápa és a német Kaisreslautern kapusa Szűcs Lajos már csak kispályán szerepel, hétfőn nehéz estéje volt. 

Az egykori kiváló NB I-es kapusra sok mindent lehet mondani, de az mindenképpen igaz rá, hogy kiváló futballista volt és szívét, lelkét belevitte a játékba. Manapság már csak a TFSE NB II-es futsal-csapatában szerepel, de a vehemenciája a régi. 

Hétfőn este Szigetszentmiklóson lépett pályára a csapatával, ráadásul nagy volt a tét, hiszen a hazaiak az első, Szűcs Lajosék a harmadik helyről várták a találkozót, amelynek győztese nagy lépést tehetett a bajnoki cím felé. Ennek megfelelően éles, kemény meccset játszottak az együttesek, a 37. percben, 2–1-es hazai vezetésnél, aztán teljesen kicsúszott a játékvezetők kezéből a találkozó. A reklamáló vendégjátékos Sztranyovszky Márkot (a videón fehérben) második sárgával kiállították a bírók és ekkor Szűcs Lajos megindult előre a kapujából. Okosan a kezébe vett megkülönböztető mezt, mintha a kispadról érkezett volna – talán tudta, hogy ő is kimegy a végén –, majd komoly hangerővel és gesztikulálva nekiesett a játékvezetőknek, úgymond "megliptákolta" őket. Meg is kapta a pirosat, ő is kiállt. Először a lelátóra ment, onnan az öltözőbe küldték, ahonnan egyszer még visszajött, majd a meccs végén újra előkerült – egy egészen fura szerelésben, cipő nélkül.

A meccset amúgy a Szigetszentiklós-Artifex nyerte 3–1-re, így továbbra is vezeti az NB II Nyugati-csoportját. 

Forrás: sportfaktor.hu

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/37881/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?