Blogolj!

Görbicz Anita izgatottan várja a Final Four-t

Kecskés István

Nyakunkon a női kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntője, amelyben a Győri Audi ETO KC is érdekelt. A zöld-fehérek a Buducsnoszt ellen kezdenek a budapesti tornán és ha sikerrel veszik az akadályt, akkor a döntőben akár össze is jöhet a CSM Bucuresti elleni visszavágó. 

Az ETO egyik legrutinosabb játékosa Görbicz Anita, aki számtalan nagy tornán vett már részt, ennek ellenére is izgatottan várja már a meccseket. 

"Ha nem lenne bennem izgalom, akkor abba kellene hagynom a sportolást – mondta világklasszis játékos. – Amennyiben nem izgulnék, akkor tényleg valami probléma lenne, de ahogy közeledik a négyesdöntő egyre többször jut eszembe."

A felkészülést nem könnyíti meg, hogy a győrieknek egy nehéz bajnokijuk is lesz a torna előtt, hiszen Érdre látogatnak majd. Tegyük hozzá, hogy a futballcsapatok a nemzetközi kupák előselejtezői előtt is eltolják a bajnokijaikat. 

"Valóban van még előttünk egy nehéz meccs Érden, így azért még nem tudunk a fináléra készülni, de a bajnoki meccs lefújását követően már csak a nemzetközi kupára koncentrálunk."

A Győr tavaly második lett a Papp László Sportarénában, mégpedig úgy, hogy az elődöntőbe egy góllal győzte le a Buducsnosztot, majd a döntőben kikapott a román bajnoktól. 

"Remélem egy jó meccsen nyerni tudunk az elődöntőben. Sok jóra nem számítok, nem gondolom azt, hogy majd tízzel nyerünk és így kerülünk be a döntőbe. Abban biztos vagyok, hogy két kemény mérkőzés vár ránk."

A motivációt nem nagyon kell kutatni, hiszen az ETO játékosait fűtheti a visszavágás vágya, mert tavaly a végső összecsapást elveszítették a CSM Bucuresti ellen. A mérkőzéseken a drukkerek is komoly segítséget nyújthatnak. 

"Nagyot küzdünk majd a meccseken, abban mindenki biztos lehet, hogy a szívünket, lelkünket kitesszük a pályára. És tudom, hogy nemcsak mi, hanem a szurkolók is így lesznek ezzel."

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/37974/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?