Blogolj!

Hamilton ismét a legjobb lehet

Jó hírekkel szolgált a Hamilton-rajongóknak Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke. Mint mondta, Lewis Hamilton minden eddiginél magasabb szinten dolgozik. Az ESPN-ben olvasható nyilatkozata nagyon optimista: „Sosem láttam még ilyennek Lewist, a legjobb formájában van. Ő lett a csapat oszlopa, ez Melbourne-ben is látszott. Valtteri Bottas is jól beilleszkedett, a vártnál könnyebben lépett Nico Rosberg helyére.”

Wolff kitért az Ausztrál Nagydíj eredményére is, ahol ugyan a ferraris Sebastian Vettel legyőzte őket, de mégis elégedettek voltak. „Teljesen új szabályok mellett volt két versenyzőnk is a dobogón, ez nagyon erős eredmény, bárhogy is nézzük.”

A Ferrari viszont jobb volt a versenyen, vagyis fejlődniük kell a Kínai Nagydíjig, hogy behozzák őket. „Nem az ellenfelet vizsgálva kell rájönnünk, mi hiányzik, egyszerűen 100 százalékig meg kell csinálni a saját feladatunkat, hogy kihozzuk magunkból a maximumot” – véli Wolff.

A hétvégi Kínai Nagydíjról.

Jolyon Palmer (Renault) reméli, ezúttal már a pénteki edzésektől kezdve jól alakulnak a dolgok és Sanghajban a pontokért harcolhat majd. „Tiszta lappal állok hozzá a kínai hétvégéhez, mert Ausztrália egy kicsit sokkoló volt számomra” – vallotta be a brit versenyző. „Úgy vágok neki a sanghaji hétvégének, mintha az lenne a szezon első versenye. Pontokért akarok harcolni.”

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/36823/pics/lead_800x600.jpg
Hamilton,Jolyon Palmer,Sanghaj,Toto Wolff
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?